2013. március 15., péntek

Az igazi "teleszkópos fiókok"

ICAS Taxis Banco Plus fiókrendszer 

A tökélyre fejlesztett fiókjairól híres ICAS gyár többéves fejlesztés után bemutatja az igazi „teleszkópos” gyógyszertári fiókrendszerét a Banco Plust.

Ezek a fiókok teljesen kihúzhatók a tára asztalból, vagy szekrényből, így maximálisan ki tudják használni a bútor mélységét, vagyis a fiókok mélysége teljes egészében hasznosítható.

Páratlan méretválasztékuknak köszönhetően bármilyen bútorban alkalmazhatók, így még a legkisebb mélységű szekrényekbe is telepíthető speciális patikai fiók. Nincs ma egyetlen gyártó sem, amelyik 50 cm-nél kisebb mélységű szekrénybe készítene gyógyszertári fiókot. ICAS Banco Plus fiók azonban már 35 cm-es elembe is beépíthető.

Teljes egészében kihúzható a fiók a szekrényből, ami egy évekig fejlesztett teleszkópos rendszernek köszönhető.


Nincs térveszteség: a szekrény teljes mélysége kihasználható.


25 %-kal több gyógyszer fér el a Banco Plusban, mint egy hagyományos fiókban. Ez ma a leghatékonyabb fiókos tárolási mód.

2013. március 14., csütörtök

A profi optikai fiók

ICAS Optica fiókrendszer

Üzletében szemüvegkeretekből komoly választékot kell tartania. Ezt azonban valahol tárolni kell, a lehető leghatékonyabban, azaz kis helyen a legtöbbet. A megoldás látszólag pofonegyszerű: fiók!


Mindannyian túl jól ismerjük a papundekliből barkácsolt megoldásokat. Mit szól a vevője, amikor a drága keretet egy kopott skatulyából húzza elő?



Az olasz ICAS cég végiggondolta, mit várhat el egy speciális optikai fiókrendszertől. Az ördög itt is a részletekben lakik:
A teljes tartalom (szöveg, grafika, fotó stb.) szerzői jogvédelem alatt áll. Tilos a szerző előzetes írásos engedélye nélkül (még részleteiben is) bármilyen módon közzétenni, sokszorosítani, forgalomba hozni!
www.praktikumbutor.hu