2013. március 14., csütörtök

A profi optikai fiók

ICAS Optica fiókrendszer

Üzletében szemüvegkeretekből komoly választékot kell tartania. Ezt azonban valahol tárolni kell, a lehető leghatékonyabban, azaz kis helyen a legtöbbet. A megoldás látszólag pofonegyszerű: fiók!


Mindannyian túl jól ismerjük a papundekliből barkácsolt megoldásokat. Mit szól a vevője, amikor a drága keretet egy kopott skatulyából húzza elő?



Az olasz ICAS cég végiggondolta, mit várhat el egy speciális optikai fiókrendszertől. Az ördög itt is a részletekben lakik:

Strapabíró, mivel a fiók két részből áll:
  • Mechanikus rész: „ipari” igénybevételre tervezett masszív fémkeret,
  • Tároló rész: elegáns kivehető tálca.

Csapágyazott görgőkön, leheletkönnyen mozog a kíméletet nem igénylő acél-alumínium keret: pl. kihúzás után magától visszacsukódik.


Az elegáns, kivehető betét segítségével tálcán kínálhatja vevőjének üzlete választékát.


A háromféle méretben (olvasókeretek, közepes- és nagyméretű pl. napszemüvegek számára) gyártott tálcák könnyen cserélgethetők.


A plüss-szerűen borított tálcák kímélik a kereteket, és könnyen tisztíthatók.


Helytakarékos: pl. üzletének 2 m²-én akár 1.400 db keretet is tárolhat.


Zárható: egy-egy fiókos blokk egyetlen központi zárral védhető.


Bármilyen belsőépítészeti koncepcióba beilleszthető: legyen az súlyos bútorzat, vagy akár könnyen mozdítható elem (pl. fiókos konténer, mozdítható panelrendszer stb.). 


Ez egy rendszer: nemcsak keretek, hanem lencsék, kontaktlencsék, tokok, elkészítésre váró, illetve már elkészült munkák, valamint kartonok tárolására is rendelkezésre állnak speciális fiókok.


Kedvező ár: az ICAS Optica fiókok alkalmazásával 1 db keret tárolási költsége 800,- Ft-nál is kevesebb lehet. És milyen használati komfort mellett…
Amennyiben az teljes üzletberendezést is a PRAKTIKUMtól rendelik meg, úgy a fiókrendszert nagykereskedelmi áron adjuk ügyfeleinknek! 

Figyelem!

Itt nem valamilyen fiókot vásárol, hanem hosszú távú megoldásként, magas műszaki színvonalon nagy tárolási kapacitást, kényelmet és eleganciát, amit csak egyszer kell megvásárolni – a fiókokra ugyanis 20 év garanciát vállal a gyártó! 


A szerelvényeket importálja, az Ön igényeinek megfelelően egyedileg megtervezett optikai üzletberendezéseibe beépíti: 
PRAKTIKUM - Vincze Attila, mobil: +36 30 919 0565
www.praktikumbutor.hu

Nincsenek megjegyzések:

A teljes tartalom (szöveg, grafika, fotó stb.) szerzői jogvédelem alatt áll. Tilos a szerző előzetes írásos engedélye nélkül (még részleteiben is) bármilyen módon közzétenni, sokszorosítani, forgalomba hozni!
www.praktikumbutor.hu