2013. április 4., csütörtök

Szemüvegtároló eszközök és azok költségei

Egy optikai üzlet berendezésének meghatározó elemei a szemüvegkeretek elhelyezésére szolgáló eszközök. Ezek segítségével ugyanis nemcsak tároljuk, hanem bemutatjuk, illetve védjük is a kereteket. 

Az alábbi táblázat a tároló képesség, a láttatás, a védelem hármas szempontrendszere alapján mutatja be azok költségigényét.

Függőleges szemüvegállványok 
A táblázatban szereplő Presenta Nova Roto Revolution termékei valósággal „eladják” a szemüvegkereteket. Létezik zárható, illetve nyitott változat is a 6-24 férőhelyes állványokból. Számos kiegészítőn kívül kombinálhatók forgató (Multi Look System), illetve távkapcsolós központi zárral is (Smart Remote Control).



Vízszintes szemüvegállványok 
A kedvező árú Presenta Nova Clear Look állványain az egymás mellé helyezett kereteket csak úgy tudjuk megvédeni, ha vitrinbe építjük őket. A sokféle kiegészítő saját LED világítást is tartalmaz. Vízszintes vonalvezetésénél fogva jól tágítja a teret a szűk üzletekben.




Egyszerű szemüveg akasztók 
Egyesével, vagy csoportban, a legkülönbözőbb alakzatban helyezhetők el ezek az olcsó és egyszerű, de önmagukban szintén nem zárható szemüvegtartó akasztók.



Optikai fiók tálcával 
Meglepően kedvező ára mellett az ICAS Optica fiókjai a „kis helyen – sok keret” elhelyezését teszik lehetővé. A fiókok alapvetően elzárják a kereteket, de a kivehető és esztétikus tálcák segítségével már reprezentálhatjuk üzletünk választékát.




klikk a képre


klikk a képre


A fentiekből tanulságként leszűrhető, hogy amennyiben a kereteket láttatni is akarjuk, akkor az keretenként 1.200 – 3.000 Ft közötti költséggel oldható meg aszerint, hogy zárható, vagy nyitott állványt alkalmazunk.
Ha ugyanis megelégszünk a nyitott (könnyen hozzáférhető) megoldással, akkor annak költsége 1.200 – 2.500 Ft, ha azonban biztonságban (zárható állványon) akarjuk tudni az árut, akkor már 2.000 – 3.000 Ft egy-egy keret elhelyezési költsége. Természetesen ez attól is függ, hogy hány férőhelyes tároló eszközről van szó.
Fontos! Minél nagyobb az állvány, annál kisebb a fajlagos beruházási költség!

Ha azonban az üzlet keret választékát nem akarjuk teljes egészében láttatni és a tárolást inkább fiókos-tálcás megoldással akarjuk megoldani, akkor annak egy keretre eső költsége mindössze 600 – 800 Ft.


A szerelvényeket importálja, az Ön igényeinek megfelelően egyedileg megtervezett optikai üzletberendezéseibe beépíti: 
PRAKTIKUM - Vincze Attila, mobil: +36 30 919 0565
www.praktikumbutor.hu




Nagyobb fotókért KLIKK a képekre!


Nincsenek megjegyzések:

A teljes tartalom (szöveg, grafika, fotó stb.) szerzői jogvédelem alatt áll. Tilos a szerző előzetes írásos engedélye nélkül (még részleteiben is) bármilyen módon közzétenni, sokszorosítani, forgalomba hozni!
www.praktikumbutor.hu